KVM Junior XL/XR

PS/2 - USB - LCD Consoles - Remote Management
3 posts Page 1 of 1
badgerslovemash
New member
Posts: 3
Joined: Fri Dec 09, 2011 5:03 pm
by badgerslovemash » Fri Dec 09, 2011 5:19 pm
Hi I recently purchased a second hand kvm over cat 5 extender (32390) have reset it to default powering off XR unit set dip switch 5 on XL to on , powered up XR left for a minute and switched the setting to off. At the moment I'm just extending my vga to my lcd tv on other side of the room.

The problem I have is that I get a display signal, however its a lovely shade of red. Looks like the green and blue are not coming through. I've tested this locally at the pc and connected the monitor which also shows red.

Any ideas how to fix this. Help much appreciated.

 

LINDY Steve
Member
Posts: 33
Joined: Wed Jun 29, 2011 11:34 am
by LINDY Steve » Mon Dec 12, 2011 9:57 am
Hi, It sounds most likely that that either the TX or RX unit has developed a video fault. Out of warranty repairs are expensive and depending on how much you paid second hand might make it uneconomical. If you can provide the serial number from the bottom labels then I may be able to determine the age.

Regards

LINDY Technical

 

badgerslovemash
New member
Posts: 3
Joined: Fri Dec 09, 2011 5:03 pm
by badgerslovemash » Mon Dec 12, 2011 8:49 pm
Evening Steve, Thanks for the swift reply. It's the XR unit thats faulty, as I have a spare XR unit which works fine with the XL unit. The serial # for the dodgy XR unit is LYJE2117.
3 posts Page 1 of 1