Lindy HDMI over Ethernet (part number: 38080)

VGA / HDMI over Cat5/6 - PS/2 / FireWire / USB Extenders
13 posts Page 1 of 1
Max121
New member
Posts: 8
Joined: Tue Nov 12, 2013 3:39 pm
by Max121 » Tue Nov 12, 2013 4:03 pm
Hello,

I would like to set a computer that would send video streams to 5 HDMI over ETH devices (38080).

I have issues to concurrently connect to two or more devices (please see attached screenshot).

Am I missing somting with configuration, or this kind of setup is not supported.
Attachments
Error.png
Error.png (40.1 KiB) Viewed 1755 times

 

Max121
New member
Posts: 8
Joined: Tue Nov 12, 2013 3:39 pm
by Max121 » Tue Nov 12, 2013 4:04 pm
I am adding topology for better understanding.
Attachments
Topology.png
Topology.png (52.36 KiB) Viewed 1755 times
Last edited by Max121 on Tue Nov 12, 2013 4:09 pm, edited 1 time in total.

 

LINDY John
LINDY Staff
Posts: 189
Joined: Mon Oct 03, 2011 9:46 am
by LINDY John » Tue Nov 12, 2013 4:19 pm
Hi, What operating system are you using? Did you use the software/drivers on the CD

 

Max121
New member
Posts: 8
Joined: Tue Nov 12, 2013 3:39 pm
by Max121 » Tue Nov 12, 2013 4:44 pm
I am using windows XP. I've used latest drivers from Lindy.com web site.

 

LINDY John
LINDY Staff
Posts: 189
Joined: Mon Oct 03, 2011 9:46 am
by LINDY John » Tue Nov 12, 2013 4:46 pm
Is your XP up to date

 

LINDY John
LINDY Staff
Posts: 189
Joined: Mon Oct 03, 2011 9:46 am
by LINDY John » Tue Nov 12, 2013 4:52 pm
I'll set this up in the department tomorrow.

 

Max121
New member
Posts: 8
Joined: Tue Nov 12, 2013 3:39 pm
by Max121 » Tue Nov 12, 2013 4:58 pm
yes, it is SP3 + latest updates.

 

LINDY John
LINDY Staff
Posts: 189
Joined: Mon Oct 03, 2011 9:46 am
by LINDY John » Wed Nov 13, 2013 10:36 am
This has been now been tested and works fine for us. Please uninstall everything and re start the procedure using the drivers from the website. If you are asked at any point to continue installing the un signed drivers please say yes. See attached image
Attachments
test.PNG
test.PNG (36.19 KiB) Viewed 1755 times

 

Max121
New member
Posts: 8
Joined: Tue Nov 12, 2013 3:39 pm
by Max121 » Wed Nov 13, 2013 10:44 am
I will reinstall as you instructed. I will let you know what is the result.

 

Max121
New member
Posts: 8
Joined: Tue Nov 12, 2013 3:39 pm
by Max121 » Wed Nov 13, 2013 1:23 pm
I've reinstalled the drivers and the result is the same.

Why in your screenshot device name is Display (information: Network AV Adapter) and on mine it says Network docking.
Am I missing something?


P.S. I've also tested it with windows 7 OS and the same thing.
Last edited by Max121 on Wed Nov 13, 2013 1:46 pm, edited 1 time in total.

 

Max121
New member
Posts: 8
Joined: Tue Nov 12, 2013 3:39 pm
by Max121 » Wed Nov 13, 2013 1:54 pm
I've attached product label.
Attachments
WP_000537.jpg
WP_000537.jpg (168.34 KiB) Viewed 1755 times

 

Max121
New member
Posts: 8
Joined: Tue Nov 12, 2013 3:39 pm
by Max121 » Wed Nov 13, 2013 2:03 pm
I am pasting web console screenshot.
Attachments
Lindy_Web_page.png
Lindy_Web_page.png (6.05 KiB) Viewed 1755 times

 

LINDY Shippers
LINDY Staff
Posts: 655
Joined: Wed Mar 17, 2010 1:32 pm
 
by LINDY Shippers » Wed Nov 13, 2013 2:07 pm
I'm afraid it definitely looks like you have a 38082, which is the KVM console model, which only support a single unit on one machine.
13 posts Page 1 of 1