IPower Control Plus

IEC - Figure 8 - Cloverleaf - UK, US and Euro plugs - Mains Adapters
6 posts Page 1 of 1
MentalMedia
New member
Posts: 3
Joined: Sun Nov 03, 2013 10:00 pm
by MentalMedia » Sun Nov 03, 2013 10:20 pm
HI, I am attempting to control the IPower Control Plus directly without logging on via a web page. I have various options that I can use including telnet , UDP and HTTP. Is it possible? If so could you please advise the strings?

 

LINDY John
LINDY Staff
Posts: 189
Joined: Mon Oct 03, 2011 9:46 am
by LINDY John » Mon Nov 04, 2013 10:15 am
HI, We have had some users control these with scripts. Could you let me know the part number and I will have a look at this for you.

 

MentalMedia
New member
Posts: 3
Joined: Sun Nov 03, 2013 10:00 pm
by MentalMedia » Thu Nov 07, 2013 10:50 pm
IPower Control IEC Plus Remote Power Switch
Part No. 32672

 

LINDY John
LINDY Staff
Posts: 189
Joined: Mon Oct 03, 2011 9:46 am
by LINDY John » Fri Nov 08, 2013 9:07 am
Thanks for that. I'll check with the manufacturers

 

LINDY Shippers
LINDY Staff
Posts: 655
Joined: Wed Mar 17, 2010 1:32 pm
 
by LINDY Shippers » Tue Nov 12, 2013 9:53 am
I've attached the scripts for you to try. This was from a slightly older model without the temp sensor but it should work.
Attachments
ipower.zip
(2.85 KiB) Downloaded 95 times

 

MentalMedia
New member
Posts: 3
Joined: Sun Nov 03, 2013 10:00 pm
by MentalMedia » Thu Nov 14, 2013 2:07 am
Hi, I can't see the scripts. Can you email them to me?
6 posts Page 1 of 1