IP Power 8 PDU information

IEC - Figure 8 - Cloverleaf - UK, US and Euro plugs - Mains Adapters
4 posts Page 1 of 1
Mcr IT
New member
Posts: 2
Joined: Tue Mar 15, 2016 5:58 pm
by Mcr IT » Tue Mar 15, 2016 6:11 pm
Hi,

We have on our infrastruture, aproximately, 40 Ip Power 8. All of them working fine, but in some , the Ip Power shows Information PDU faulty, showing a 0.0A status.
I've checked the configuration and they all have the same configuration. Do you have any ideia of what could it be?

Thanks
LINDY John
LINDY Staff
Posts: 185
Joined: Mon Oct 03, 2011 9:46 am
by LINDY John » Wed Mar 16, 2016 9:01 am
Hi, Could you try resetting a unit and see if this resolves the issue. Is it the 32657, if so hold the Function button until it beeps 6 times. This resets the unit to a factory default.
Mcr IT
New member
Posts: 2
Joined: Tue Mar 15, 2016 5:58 pm
by Mcr IT » Wed Mar 23, 2016 1:08 pm
hi,
i managed to find a spare unit(32657) with the described issue. Made the procedure you described and confirmed the sucessfull reset, but unfortunately, it didn't solve the issue... =(
LINDY John
LINDY Staff
Posts: 185
Joined: Mon Oct 03, 2011 9:46 am
by LINDY John » Wed Mar 23, 2016 1:23 pm
If it remains under warranty I would advise returning the unit for testing. If purchased from Lindy you will find our returns form here

http://www.lindy.co.uk/return-product-i374
4 posts Page 1 of 1