IP Power Switch Classic 8 - SSL Problem

IEC - Figure 8 - Cloverleaf - UK, US and Euro plugs - Mains Adapters
5 posts Page 1 of 1
Nikos
New member
Posts: 9
Joined: Sun Jul 31, 2016 10:47 am
by Nikos » Sun Jul 31, 2016 11:56 am
Hello friends,
have two other questions for you!
If I activate SSL and ID and Password Enter H, then click Run, I no longer come purely from the web interface, user and password were not true!
The second question is, anyone of you has the App-Control Lindy already tried out, I get no connection namely whether with or without SSL!

Thank you for your answers and help.

Best wishes :)
Nikos
LINDY John
LINDY Staff
Posts: 185
Joined: Mon Oct 03, 2011 9:46 am
by LINDY John » Mon Aug 01, 2016 10:05 am
Hi what version of SSL are you using?

By the app to you mean the scripts? we have a blog on how to use them here

http://www.lindy.co.uk/blog/2014/06/ipo ... -a-script/
Nikos
New member
Posts: 9
Joined: Sun Jul 31, 2016 10:47 am
by Nikos » Mon Aug 01, 2016 6:09 pm
Where I see it, what SSL version I have?

Thanks :)
LINDY John
LINDY Staff
Posts: 185
Joined: Mon Oct 03, 2011 9:46 am
by LINDY John » Tue Aug 02, 2016 10:00 am
SSL is used by your Web Browser. You will have to check which version you are using in your browser settings. The Switch does not support connections from browsers using SSL3.0
Nikos
New member
Posts: 9
Joined: Sun Jul 31, 2016 10:47 am
by Nikos » Tue Aug 02, 2016 1:09 pm
So my browser is always up to date, Firefox 47.0.1
And with it will not work?
5 posts Page 1 of 1