Lindy USB to VGA Adapter on Windows 8.1 not working

VGA - HDMI - Wall Plates - Speakers - Switches - Splitters
7 posts Page 1 of 1
siilentw
New member
Posts: 4
Joined: Fri Mar 21, 2014 9:14 am
by siilentw » Fri Mar 21, 2014 9:19 am
I have a Lindy USB to VGA Adapter (Part Number: 42799) and I can't get it to work on my laptop with Windows 8.1.

My device list:

http://i.stack.imgur.com/1bkVA.png

Right click on the taskbar icon related to the adapter software:

http://i.stack.imgur.com/sz51C.png

As you can see, I have yellow triangles on two things related to the adapter on my device list and on the taskbar icon menu it's all greyed out except the Off.

I've tried various things, like reboots, plug/unplug, uninstall/install, compability mode Windows Vista SP2, tried different drivers (including the 64 bits ones ofc) and nothing really helped.

 

LINDY Shippers
LINDY Staff
Posts: 655
Joined: Wed Mar 17, 2010 1:32 pm
 
by LINDY Shippers » Fri Mar 21, 2014 9:42 am
Hi,

I'm afraid 42799 is now discontinued and support for this ended well before windows 8.1.

Chris

 

siilentw
New member
Posts: 4
Joined: Fri Mar 21, 2014 9:14 am
by siilentw » Fri Mar 21, 2014 9:45 am
Hi,

I'm afraid 42799 is now discontinued and support for this ended well before windows 8.1.

Chris
Which are my alternatives?

 

LINDY Shippers
LINDY Staff
Posts: 655
Joined: Wed Mar 17, 2010 1:32 pm
 
by LINDY Shippers » Fri Mar 21, 2014 10:23 am
We now use Displaylink chipsets.

Our new USB to VGA adapter is 42744

http://www.lindy.co.uk/usb-firewire-c4/ ... rter-p2419

Chris

 

siilentw
New member
Posts: 4
Joined: Fri Mar 21, 2014 9:14 am
by siilentw » Fri Mar 21, 2014 11:24 am
We now use Displaylink chipsets.

Our new USB to VGA adapter is 42744

Chris
And this one will work correctly on Windows 8.1?

Off-Topic: Why can't I put links on my posts?
Last edited by siilentw on Fri Mar 21, 2014 11:24 am, edited 1 time in total.

 

LINDY Shippers
LINDY Staff
Posts: 655
Joined: Wed Mar 17, 2010 1:32 pm
 
by LINDY Shippers » Fri Mar 21, 2014 11:26 am
The 1st post is restricted in order to stop spam. You should be able to post links now.

This works correctly in windows 8.1, you can find the newest drivers here - http://www.displaylink.com/support/downloads.php

Chris

 

siilentw
New member
Posts: 4
Joined: Fri Mar 21, 2014 9:14 am
by siilentw » Fri Mar 21, 2014 5:49 pm
The 1st post is restricted in order to stop spam. You should be able to post links now.

This works correctly in windows 8.1, you can find the newest drivers here -

Chris
Ok, thanks for your quick reply!!
7 posts Page 1 of 1