WPS Projector Server model 32700

VGA - HDMI - Wall Plates - Speakers - Switches - Splitters
5 posts Page 1 of 1
h-design
New member
Posts: 3
Joined: Fri Apr 27, 2018 11:03 am
by h-design » Fri Apr 27, 2018 11:08 am
I have a WPS projector server model 32700, I have been trying to connect it to projector as per instruction manual, however upon inserting the power to the WPS the power light flashes Red and does nothing more. I have tried Hard Reset but to no avail, any ideas any one. Note it is original power supply 5V 2.6a

Howard
LINDY Guy
LINDY Staff
Posts: 143
Joined: Thu Oct 30, 2014 1:10 pm
by LINDY Guy » Fri Apr 27, 2018 11:24 am
Hi Howard,

Is the WPS server new or has it just stopped working?

To reset please unplug the power and using something small like a paperclip, press and hold the reset button. While keeping the button pressed, connect the power and wait for 10 seconds.

Guy
h-design
New member
Posts: 3
Joined: Fri Apr 27, 2018 11:03 am
by h-design » Fri Apr 27, 2018 12:04 pm
Hello Guy

Thanks for the reply

I have tried the Reset as per your description several times.

I WPS Server is not new, I have had it about 2 years although I have only used it once and it worked.

when trying to set it up yesterday I did get it to talk to the projector once, but then lost connection before the screen came up with the login details.

I have tried 3 or 4 different VGA cable and 2 different projectors

When plugging in the power it will occasionally flash Green before going to flashing RED

Howard
LINDY Guy
LINDY Staff
Posts: 143
Joined: Thu Oct 30, 2014 1:10 pm
by LINDY Guy » Fri Apr 27, 2018 12:12 pm
Hi Howard,

Just to confirm when you connect it to either a TV or a Projector via VGA, are you getting any picture displayed?

Guy
h-design
New member
Posts: 3
Joined: Fri Apr 27, 2018 11:03 am
by h-design » Fri Apr 27, 2018 1:14 pm
hi guy

changed transfomer plug for another lindy 5v unit pluged in and bingo all working

howard
5 posts Page 1 of 1